Induló Passzusok

You are currently viewing Induló Passzusok

Visszatekintés az eddigi saját írásokra

Drága Barát!

A Passzusok, spirituális elmélkedések, és az igaz történetek együtt adják a folyóiratot és az oldalt.
Hiszen együtt létezünk!
Az eddigi saját írásokról készítettem egy összefoglalót azoknak, akik esetleg lemaradtak az első négy passzusról és nem tudják, hol keressék.
Minden hét elején, már a főoldalon megtalálod a legfrissebb ajánlásokat, melyeket az adott hétre sok szeretettel ajánlok. Ott, a legfrissebb igaz történetek között.
Visszamenőleg alább található egy csokor, ajándékba, Nektek!

Minden emberi interakció terelget minket valamerre

Sokkal többek vagyunk, mint saját élettörténetünk, személyazonosságunk, kapott, vagy időközben alakított tulajdonságaink. Aki ezekből felszabadítja magát, felülemelkedik rajtuk, képes úgy szemlélni magát, mint egy könyv írója, aki abba a szereplőjébe bújik, amelyikbe nem rest; felszabadul. Többé nem fogoly.
Fogolyán Szellő, azaz Veled 1ütt létezem című írásomat, itt találod:

Fogolyán Szellő, azaz Veled 1ütt létezem

A szerelem misztériuma

A szerelem és a fény mi magunk vagyunk. Érzelmeinknek ugyan szükségük van alanyra, valakikre, valamikre, amiben manifesztálódhatnak, de ők csak küldöttek. Sorsunk, létezésünk, valódi lényünk emlékeztetői, akik rendszerint azért bukkannak fel életünkben, hogy a földi síkon tartsanak számunkra ismétlő kurzust arról, kik is vagyunk tulajdonképpen.
Fényed szerelme című írásomat itt találod:
Fényed szerelme

Az útmutató, hogy kit miért választottunk ott jelez a szívünk környékén

Lehet, valóban úgy van az, hogy az összes embert, aki valaha is, bármilyen tekintetben, megérintette az életünket, mi választottuk magunk köré annak idején. Egy elbújtatott időben, egy elhallgatott dimenzióban. Időnként elgondolkozom ezen.
Erről szól a harmadik passzusom, amit sok szeretettel ajánlok mindenkinek, aki továbbgondolná ezt a néhány sort. Miben is maradtam Veled című írásomat itt találod:
Miben is maradtam Veled?

Képzeljük el, hogy nincsenek testek, rangok

Túl sok minden van itt a földön, amit megnézünk, megmérünk egy emberen, vagy ember körül, mielőtt szeretni merjük a lelkét. Ha merjük egyáltalán.
Képzeljük el azt a dimenziót, ahol csak az egyes lelkeket látjuk, olyan élesen, mint ahogy a földön láttuk, tapasztaltuk azokat a személyiségjegyeket, ingóságokat, melyek számunkra kitettek egy embert.
Szerelem a Mennyországban c. írásomat itt találod, ha kicsit továbbgondolkoznál ezen:
Szerelem a Mennyországban

Jó olvasást, és nagyon köszönöm hogy velem gondolkozol ezeken!

Vélemény, hozzászólás?