Hallja meg az utókor! Történeteink könyv formában. Remélem, a miénk lesz! Megcsináljuk? :)

You are currently viewing Hallja meg az utókor! Történeteink könyv formában. Remélem, a miénk lesz! Megcsináljuk?  :)

Szeretettel értesítek mindenkit, hogy ha egy kötetnyi igaz történet összegyűlik, egy meseszép kiadványt készítek belőle!
Kiadatom, hogy mindenki, aki szeretné, haza tudja vinni a jó emberek pillanatait saját otthonába, még több helyen megőrizve ezzel nyomainkat és tanulságainkat.
Légy szerző! 

A nememind1 közösség és a www.nememind1.hu egy nyitott, elfogadó, együtt fénylő közösség csatlakozásához nyíló virtuális kapu, amely hús-vér emberekből és igazi tanulságokból áll.
Egy seregnyi jó ember, aki úgy döntött, hogy hitet ad a földnek, hogy itt élni jó.

Téren és időn túl

Miért van nagy szükség a Te történetedre? Mert csak együtt fogalmazhatjuk meg a legszebben, miért volt jó itt élni! Csak együtt fejlődhetünk, mert mind egyek vagyunk.

A sokakat foglalkoztató kérdés: milyen történetet érdemes írni?
BÁRMIT, AMI IGAZ!

Nem kell, hogy megváltsd a világot! A hétköznapok csodái sokszor több erőt adnak, mint az olyan történetek, melyek kevés emberrel történnek csak.

  • Életed legszebb tanulsága.
  • Egy jó cselekedet.
  • Segítségnyújtás.
  • Csodával határos felépülés.

Mi jutott eszedbe?
Az lesz a jó!
Már csak le kell ülni, és megírni. 🙂 

A szintén sokakat foglalkoztató kérdés:
Anonim az oldal? Anonim lesz a kötet?

Igen! Itt a történet a lényeg, nem a személyazonosság! Se a neved, se az email címed nem jelenik meg az oldalon. Ahogyan a kötetben sem. Felhasználónévként bármilyen szabadon választott nevet választhatsz!

Ez egy olyan hely, ahol a történet a lényeg. Egy hely, ahol felkarcolhatod az örökkévalóságra a Te igaz történeted!

Válassz a lelkednek egy új nevet, ami számodra a legkedvesebb, és kapcsolódj a múlthoz, a jövőhöz, embertársaidhoz, azokhoz is, akikkel sosem találkoztál, azokhoz is, akikkel nem egy időben éltél! Engedd, hogy a történetedről tudjanak, abból tanuljanak, motiválj, ösztönözz másokat!

Hagyj magad után időtlen nyomot az Univerzumban és mutasd meg másoknak is, hogy nincsenek egyedül!

2018.04.25-én hivatalosan is elindult a nememind1 közösség, melynek célja, hogy nyitott, elfogadó emberek egymáshoz közel lehessenek, könnyebben egymásra találhassanak, történeteikkel, fényük erejével hatékonyabban segíthessenek az elesetteken.

Ahhoz, hogy a nememind1 egy olyan közösség legyen, ami szebb hellyé teszi a világot, minden nagylelkű emberre szükség van! Az erőnk, a fényünk pedig attól lesz még nagyobb, ha egy helyen vagyunk!

A nememind1 oldalon nem csupán számos elgondolkodtató irományt, film és könyvajánlót találsz, regisztrált tagként az oldal kisebb közösségi oldalként is működik. Írhatsz magadról pár soros bemutatkozást, feltölthetsz szabadon választott képet, barátként jelölheted, aki szimpatikus, írhatsz neki privát üzenetet, megoszthatod az állapotodat, és az egyik legfontosabb: beleteheted a történetedet egy időkapszulába, segítve ezzel hozzád hasonló helyzetben lévő Entitásokat!

Ne feledd! A történet írása, kiléted személye, egészen addig anonim, amíg azt fel nem feded! Ezen a helyen elsősorban a történet a lényeg. Persze, ha olyan Entitással találkozol az oldalnak köszönhetően (amit remélek) akivel szívesen megismerkednél, személyed felfedése – ő előtte – felettébb javasolt. 🙂

Hiszek abban, hogy weboldal hosszú évtizedeken keresztül üzemel majd, hogy a nememind1 közösség egyre növekvő egyesüléssé növi ki magát. Hiszem azt, hogy, amit Fogolyán Szellő kezdeményezett, tovább tart majd, mint Harangi Emese életútja, mert tudom, hogy rajtam kívül, Szellő még nagyon sokunkban létezik. Így, ha Emese elmúlik, a közösség egy fiatal tagja viszi majd tovább a nememind1 weboldal üzemeltetését, és vele a közösség vezetését. Ha az a fiatal nememind1 tag megöregszik majd, egy újabb ifjonc tagot választ a történetek továbbörökítésére. És így tovább.
Élettörténeteink így fennmaradnak, s ha nem is időtlen időkig, egy halandói életen túl jócskán tovább léteznek ezen a bolygón, tanulságként, mintaként, motivációként szolgálva a minket követő nemzedékeknek.
Egészen addig, amíg legalább páran maradnak, akik hisznek benne. Az oldalban. A közösségben. A történeteinkben. Az emberben. A szeretetben.
Kívánom, hogy az itt kötött szövetségek, téren és időn túl, örökre változtassanak meg életeket!

  Nem létezik jó vagy rossz történet.                                                 Igaz történetek vannak.

 

 

This Post Has 2 Comments

Vélemény, hozzászólás?