A történet megosztása regisztrációhoz kötött, de névként bármilyen szabadon választott nevet választhatsz (akár a sajátodét is, ez a Te döntésed), profilfotóként bármilyen képet feltölthetsz, az email címedet semmilyen körülmények között nem jelenítjük meg!

Az oldalra regisztrált tagok között, a portálon belül, üzenetküldési funkció működik.  Az egyes történetekhez, Passzusokhoz, novellához, versekhez való hozzászólás, oldalon belül, csak regisztrált tagoknak engedélyezett!  A megosztott történetben tilos más személyiségjogait sérteni, mást rágalmazni, az egyes történeteket és a hozzászólásokat ezért megjelenés előtt admin engedélyezi. A történetben, más személy említése esetén, maximum keresztnév fog megjelenni.

Az admin fenntartja magának a jogot, hogy a sértő, rágalmazó, ítélkező írásokat ne jelenítse meg, azok felhasználóit törölje az oldalról és a közösség tagjai közül.

Az admin fenntartja magának a jogot, hogy az egyes történeteket, a könnyebb érthetőség kedvéért, a helyesírási szabályhoz igazítsa.

Történetednek adj olyan címet, ami leginkább keretbe foglalja azt! Gondolj arra, hogy valaki éppen a te történetedet, tanulságodat, az általad nyújtott motivációt, sugallatot keresi, könnyítsd meg a dolgát!

Ne akard leírni az egész életedet egy történetbe, a tanulságaidat, tapasztalataidat, csodáidat, tagold külön történetekre! Fejtsd ki a gondolataidat, de ne regényt írj! Próbáld átadni az érzelmeidet, fordulataidat, igaz történeted valóságos pillanatait, de légy követhető!

A tagonként közzétett történetek mennyisége nincs meghatározva, ahogyan az egyes történetek karakterszáma sem.

Az oldal elsősorban nem tanácsadói jelleggel üzemel, de ha kikérnéd mások véleményét, nyugodtan megteheted. Az itt kapott tanácsokért azonban felelősséget se az oldal üzemeltetője, se annak tagjai nem vállalnak! Tudod, a történetedet elsősorban te érzed, te éled, leginkább mindig magadra hallgass, mások útmutatását csak akkor, ha valóban magadénak érzed! 😉

Közvetíts, adj hírt, csodákról, váratlan fordulatokról, az élet persze olykor nehézségekről, tragédiákról is szól, olyanokról, melyeket túléltél. Ezek a részeid, részeink, ne hallgasd el ezeket a történeteket sem!

Kérdés esetén ide várom leveled: fogolyanszello@nememind1.hu