Nememind1 nagy tavaszi piknik és városnézés

You are currently viewing Nememind1 nagy tavaszi piknik és városnézés

Közeleg a nagyon szép és napos idő, a madarak egyre hangosabban énekelnek, a természet kivirágzik. A Nememind1 weboldal belső kommunikációs rendszerének és facebook csoportjának köszönhetően, az elmúlt hónapokban, egy seregnyi jó és elfogadó Embert ismertem meg, akik a mindennapokban és nem pusztán elviekben hisznek abban, hogy a különbözőségeink kiegészítenek bennünket. Közülünk sokan, az utóbbi hónapokban, majdhogynem napi szinten „találkoznak” egymással a világhálón keresztül. Éppen ezért, és a jó időre való tekintettel is, most már igazán esedékessé vált egymás személyes megismerése, hogy az útitársunk ne csupán levelezőtárs, hanem akár igazi jó baráttá válhasson. Várunk Téged is, a barátaidat is, a Nememind1 nagy tavaszi piknik és városnézésén májusban, méghozzá két időponttal, így biztosítva azt, hogy ha az elsőről egyéb elfoglaltságaid miatt lemaradnál, megismerhesd tagjainkat.

Találkozzunk 2019. május 18-án, szombaton 10 órakor, a Budapesti városligetben! Ha az első találkozóra nem tudnál eljönni, vagy csak „repetáznál”, akkor jó, ha tudod, hogy 2019. május 25-én tartjuk a pót találkozót ugyanabban az időben és ugyanazon a helyszínen! 🙂

A programról: A program szabad. Azokra is gondoltam, akik annyira nem szeretnének sétálni és azokra is, akik viszont nagyon szeretnék megnézni a várost! A Városligetben piknikezünk egy nagyon jólesőt, falatozunk, kötetlenül beszélgetnünk, aztán elindulunk és bevesszük a várost, megnézzük a nevezetességeket, amikhez kedvünk van, például: Budai Vár, Halászbástya, Citadella, Duna-part.
A találkozó napján, természetesen később is lehet csatlakozni a Nememind1 csapathoz, ha a 10 óra bármilyen okból kifolyólag korai. 🙂

A találkozó pontos helyszínére vonatkozó információt május 18. előtt mindenkihez eljuttatom természetesen, de ehhez az szükséges, hogy részvételi szándékodat valamilyen formában, fórumon, jelezd felém!
Bármilyen kérdés felmerülne, akár emailben is megtalálsz itt: fogolyanszello@nememind1.hu

Gyere, légy bátor és csatlakozz! Hiszen a Nememind1 garantáltan jó és empatikus Emberek gyűjtőhelye! Bizonyára lesz nagyon sok meglepetés, felismerés, egymással és saját magunkkal kapcsolatban, valamint sok-sok együtt töltött vidám perc!

Én alig várom! 🙂

This Post Has 3 Comments

  1. 16-a van, 2 nappal a találkozó előtt.
    Második meglepetés vendégünk, a csoport díszvendége is egyben, már fent van Bpesten. A face csoportban posztoltam is már róla. Éppen most a lovak trenírozásával van elfoglalva. Szombaton sok minden kiderül.

Vélemény, hozzászólás?