Nememind1 pót találkozó, képes beszámoló – Hű, ez nagyon mély volt!

You are currently viewing Nememind1 pót találkozó, képes beszámoló – Hű, ez nagyon mély volt!

A pót találkozó kisebb csoportban, 2019. május 25-én lett megtartva, azok kedvéért, akik nem tudtak eljönni az egy héttel korábbi összejövetelre, vagy repetázni szerettek volna. 🙂

Ezen alkalom során is beigazolódott, hogy igaz történetet írni, egymásra bukkanni az online felületen igazán nemes, de a személyes találkozás varázsát semmi sem pótolhatja! Talán a kisebb csoportnak köszönhetően, ezen találkozás során még inkább megnyíltunk egymásnak, és olyan mély beszélgetésekre került sor, amit én személy szerint, sosem felejtek el! Imádtam minden egyes pillanatát, és nem győzöm elégszer megköszönni, mind a két alkalmat a résztvevőknek!

Most pedig következzen a képes beszámoló erről a találkozásról is.

A helyszín ezúttal: Citadella, Szabadság-szobor, Margitsziget.

Többen nem voltak még a Citadellán a kis csapat tagjai közül. Azt hiszem, innen nézve Budapest pompája magáért beszél.Nememind1 egyik alapelve a szabadság. Önmagunk felvállalása és a másik Entitás elfogadása, ítélkezés nélkül. A Szabadság-szobrot már csak ezért sem hagyhattuk ki.
Bizony, fát is ölelt, aki szeretett volna. Mert engem, személy szerint, a végtelen bizalom érzésével tölt el, ha ölelek egyet.
Múlt héten kutyusunk volt, ezen a héten fehér galambunk lett. És én nagyon szeretem a galambokat! 🙂 <3
Ezen a héten a piknik is összejött. Az időjárás a Gondviselés áldása volt, mind a két alkalommal.
Összejövetelünket a Margitszigeten zártuk. Annak reményében, hogy sok személyes találkozásra kerül majd még sor az egyre inkább bővülő Nememind1 világban. <3

Vélemény, hozzászólás?