Hangos Fogolyán Szellő (Harangi Emese) írások 28, Fény sors – Árnyék sors Azaz, bizonyos Embereknek miért egyszerűbb, másoknak miért sokkal nehezebb az élet?

You are currently viewing Hangos Fogolyán Szellő (Harangi Emese) írások 28, Fény sors – Árnyék sors Azaz, bizonyos Embereknek miért egyszerűbb, másoknak miért sokkal nehezebb az élet?

Van valami az emberek körül, ami az egyetlen igazi és drasztikus különbség rájuk, valamint az életükre nézve. Ez az a valami, ami által egyesek jó indulóval rendelkeznek, könnyedén megvan a hátterük, míg másoknak a legalapvetőbb dolgokért is küszködniük kell. Ugyanez a valami, ami által egyik személynek szinte minden könnyen sikerül, míg másnak még a könnyű is nehezen. Mintha meg lennének különböztetve az egyes sorsok Fény útra és Árnyék útra osztva.
Mi okozhatja ezt? Vajon ki lehet e törni az Árnyék sorsból? Le lehet e csúszni a Fény sorsról? És ami az egyik legizgalmasabb kérdés; vajon összekötheti-e ez a kettő az életét, s ha megteszik, annak milyen következményei vannak?
Fény sors – Árnyék sors Azaz, bizonyos Embereknek miért egyszerűbb, másoknak miért sokkal nehezebb az élet?

A hangos passzus sok szeretettel, itt.

 

Vélemény, hozzászólás?