Első találkozás; Az Ébredés (Lélekpillangó igaz története – 1. rész)

You are currently viewing Első találkozás; Az Ébredés (Lélekpillangó igaz története – 1. rész)

Eljött a nap.
Emlékszem, azon a napon nagyon sok munkám volt. Amit tudtam elvégeztem, s mégsem éreztem magam túlhajszoltnak. A végén elégedetten készülődtem a lefekvéshez. A kimerült testem nehezen adta át magát a pihentető alvásnak.
Várva, még álom jön a szememre, elmerengve a végtelenbe, megdicsértem magam e nehéz nap után megérdemelve.
A fáradtságtól kábultan, félálomban, egy a szobámon áthaladó árnyat láttam. A legelső pillanatban a jelenséget fénybeszűrődésnek véltem, ami az utcáról jön és figyelmen kívül hagytam. Azt mondtam magamnak, hogy csak egy árny a többi közül. Pedig egy érzés, egy gondolat, motoszkált bennem.  De nem foglalkoztam vele. Most már tudom, hogy a lelkem vezérelt, segítség érkezett.
De akkor még nem mertem ennek az érzésnek hinni. Csak feltettem magamnak a kérdést: Álmodnék vagy valóság???

A kimerült test elmerült, elnyelte az ébredéshez szükséges alvás. Később, a hajnali órákban, arra riadtam, hogy valaki megfogja a jobb vállam. Az érintés pillanatában ébredtem és az a bizonyos valaki kérte, hogy figyeljek. Megrettenve, csodálkozva, körülnéztem. Nem volt körülöttem senki. Egy hang túlontúl a végtelenből áradó rezgésként csengett és azt mondta, figyeljek.

Élek? Vagy meghaltam?
Tettem fel a kérdést. Majd ennek ellenére, visszaaludtam. Akkor minden elillant. Az is, hogy felfogjam, ami történt és az ezzel együtt járó riadalom is. Aztán még aludtam, amikor az álom és a valóság egynek tűnt. Fehér szárnyasló érkezett, és vele nyugalom és lebegés, fentről szemléltem, ahogy alszom a gyermekemmel az ágyon.
Reggel elgondolkodtam, mi történt.  Segítséget kértem egy kedves barátőmtől, aki ezotériával foglalkozik. Ő árulta el, hogy az Őrangyalom üzent nekem az este. Megkért, hogy figyeljek és megdicsért, hogy ügyes vagyok. Majd hozzátette, hogy többet nem mondhat. Mert az én feladatom felfedezni, hogy mindez mit rejt és üzen nekem.
Ez volt tehát annak a menetelésnek a kezdete, amit mindaddig valótlannak véltem. És élvezettel szemlélem.
Drága Barátok! Folytatása következik.

This Post Has 4 Comments

 1. Szia!! 🙂
  És én élvezettel olvastam… és várom a folytatást!!! Nagyon szeretem <3 az Angyalokat!! Bár sajnos én még nem láttam Őket.. és nem is hallottam.. hacsak a megérzéseim nem is az én megérzéseim, hanem súgnak nekem … esetleg.. de ez kiderülne azthiszem..
  Örülök, hogy megirtad a történeted, és még jobban örülök annak, hogy lesz folytatás is!! 🙂
  Szeretettel üdvözöllek!
  Cowboy

  1. Szia!
   Örülök ,hogy tetszet es érzest nyílvánitottal az írottaknak ,mert mindenkinek a sajat lélek nyújtotta világ a valósag.Köszönöm ,hogy szemlélően fogadod.
   Ami történt ahoz még nekem is idő kellett ,hogy értékelni tudjam es elhelyezem az életemben.
   Az hogy léteznek angyalok es minden mas fénylenynek nevezett eredetű elemek,abban való hit egyedi felfogas es eszme követés.
   Számomra igaz es hozám tartozik
   a megjelenésük mindenkinél mas igy a sajatom az enyém azt tudom elmondani.
   Ölelés !
   Sok szeretettel!
   Lélekpillangó

 2. Kedves Lélekpillangó!
  Érdeklődve olvastam írásod. Vártam hogyan hat rám és próbáltam beazonosítani mi lehet ez. Magamhoz híven előbb racionálisan közelíteném, azután meg továbbmegyünk. Ne ijesszen meg, amit most írok, de mivel szeretnélek megérteni, ezért… hogy is mondjam analizálom az írottakat. Határtudománynak tartjuk azt a megnevezést, hogy álomparalízis vagy alvási bénulás. Azért említem mert szó került róla és hál’ Istennek van rá érdeklődés. Szeretném ezt most lélektani szempontból megközelíteni. Ijesztően hangzik így elsőre, de sokan átéltük már és általában nem vészes. Jelenségnek nevezném. Magam is megtapasztaltam már ennek variációit de mivel megszoktam, nem zavar. Általában néhány másodpercig tart, jön-megy. Több tényező is kiválthatja. Persze diagnosztizált betegség de a pszichiátria csak akkor foglalkozik vele ha; tovább tart, ijesztő, lehúzó, visszatérően nyomasztó és ezáltal még jobban megbetegít. Az Ébredés című esszében egy átlagos ilyet láthatunk szépen tapasztalatként leírva. Ez még nem betegség csak jelenség! Elismerésem a beszámolóért ! Kérdezhetnénk mi köze ennek az angyalokhoz. Nos jól tudjuk minden összefügg mindennel. Ez itt egy metszet, találkozás, spirituális csomópont. Szerencsés kombináció. Mondhatnám a legjobb. Őrangyal? Jókor, jó időben. Kell ez ilyenkor. Akár hívhatjuk is – jönni fog. Miért is? Különben démonikussá válik a jelenség és az nem kívánatos. Különleges alkalom volt ez egy spirituális érdeklődés kiváltására. Remélem, bízom benne, hogy a spirituális fejlődés útján megtalálod a helyed.

 3. Köszönöm !
  Sokszor elgondolkodtam rajta ,mi az ami történt és történik velem .Több mint 2 éve tart ,igy megfigyelve magam igenis előnyömre vált a folyamat.
  Azt hozzá teszem ,akkor mély depresszióban voltam igy most látom tisztán a dolgokat es folyamatos felismeresekkel helyére rakosgatom a történeteket.
  A kezdet igenis hozott szamomra ijesztő felfedezést,és észlelest, de Hála megmaradtam a jó uton, mondhatom elindultam a spirítuális utamon
  amit élvezettel élem és fogadom.
  Tiszteletem .

Vélemény, hozzászólás?