Fénylények (Zsani igaz története)

Fénylények (Zsani igaz története)

Már gyerekkoromban is láttam őket. Akkor még nem tudtam hova tenni. Körülbelül négy évvel ezelőtt kezdtem tudatosan kezelni és erősíteni a képességet. Magas rezgésszintet kell fenntartani hozzá, ami nem mindig sikerül.
Már nem ijesztenek meg annyira, mert tudom, nem ártanak. Mindenki mellett áll mindig, legalább egy fénylény. Ezek a lények segítik és támogatják az embereket az útjukon. Sugározzák, sugallják az ember felé, amire éppen szüksége van. A leghatékonyabb kommunikáció számukra az, amit mi belső hangnak nevezünk. Amikor a belső hangunk szól hozzánk, akkor tulajdonképpen ezek a lények veszik fel velünk a kapcsolatot. Amikor alszunk akkor is kommunikálnak velünk.
Megviselnek az emberek. Főleg azért, mert látom a szellemi részt is. Mivel érzem őket, nem engedem őket magamhoz túl közel. S nem csupán a tisztaság és a fény látható…
Nemrég láttam egy embert, akinek a vállát két fénylény fogta. Támogatták energiával. De ő nem hallgatott egyikre sem. Nem mehetek oda és nem szólhatok ilyenkor, hogy ember, hallgass a belső sugallataidra! Nem értené, eltaszítana, mivel nem hisz benne.
Van még hová fejlődnöm nekem is. Tanulnom kell, hogy jó segítség lehessek. Úgy, hogy bizonyos, ehhez hasonló szituációkban, ne a másik rántson le, hanem én emeljem őt fel.

Vélemény, hozzászólás?