Már több, mint 500 nememind1 Barát és egy közös kirándulás, amivel megünnepeljük, milyen sokan vagyunk egymásnak!

You are currently viewing Már több, mint 500 nememind1 Barát és egy közös kirándulás, amivel megünnepeljük, milyen sokan vagyunk egymásnak!

Drága Tagok!

Számomra elképesztő, milyen sokatokat vonz a tézis, miszerint a különbözőségeink erősítenek minket és nem elválasztanak, valamint hogy milyen sokan vágytok egymás igaz történetének a megismerésére és a mélyebb gondolatcserére egy hírhedten rohanó és képekkel teli világban.
Megható, és rendkívül büszke Vagyok Rátok!!!
Köszönöm, hogy a közösség részei Vagytok!
Az alábbiakban három rövid pontban olvashattok az elmúlt időszak legfontosabb eseményeiről.

1,
A facebookon már több, mint ötszázan vagytok, akik kedvelitek az oldalt és a weboldalra beregisztrálók száma is folyamatosan nő! Az utóbbi időben számos igaz történettel lettünk gazdagabbak.
Ha tag vagy a weboldalon, tölts fel magadnak egy szimpatikus képet, írj egy pár soros bemutatkozást arról, ami éppen benned van (akár leírhatod azt is, miért regisztráltál be)! Tervezem bemutatni a legaktívabb tagokat, legyünk színesek!
Írd meg az igaz történetedet, és/vagy szólj hozzá a már meglévő igaz történetekhez, azokhoz, melyek igazán megérintettek! Segíts gondolataiddal, érzéseiddel, vagy a saját történeteddel embertársaidon!

2,
A közvetlenebb kommunikáció érdekében pár napja megalakult a facebook csoport is, nememind1 csoport néven.
Ha van kedved, csatlakozz!
Ugyanitt kirándulást szervezünk, olyan emberekkel, akik nem ismerik egymást, egyelőre csak az a közös bennük, ahogyan a különbözőségeikről gondolkodnak, és hogy érdeklik őket az igaz történetek és a spiritualitás. Ettől izgalmas! 🙂
A csoporthoz és a kiránduláshoz is csatlakozhat Bárki, a kezdeményezés nyílt és mindenkit szeretettel várunk!

3,
Nemrégiben élőszóban mondtam el, mit jelent nekem a nememind1 világa. Ezt a pár perces videofelvételt itt találod:
nememind1 bemutatkozik

Köszönöm, hogy ilyen sokan Vagytok kíváncsiak és nyitottak egymásra!

Gyere és adj hírt magadról!

Mert tudod:

Nem létezik jó vagy rossz történet. Igaz történetek vannak. 

Szeretettel:

Szellő

This Post Has 4 Comments

  1. Igazán örvendek, hogy sikeresnek bizonyul ez a csoport! Gyarapodó soraink azt bizonyítják, hogy elkezdődött egy olyan folyamat, amelynek köszönhetően, a sok külsőség-imádás után, az emberek már keresik valós énjüket, foglalkoztatja a ki vagyok és miért vagyok itt izgalmas kérdése. Hogy én miért jelentkeztem be? Amikor rátaláltam a csoportra a facebook oldalon, minden indok nélkül regisztráltam. Talán a kíváncsiság vitt rá. Érdekelnek az embertársaim élettapasztalatai, tanulságos történetei.
    Köszönöm, hogy itt lehetek!

  2. És én is nagyon köszönöm, hogy itt Vagy, kedves jeghegyalarc! Remélem, sok tanulságos, szerethető történetet fogsz itt olvasni és hogy Tőled is olvashatunk hamarosan, amikor lesz kedved!
    Üdvözöllek: Szellő

  3. Igazán kár, hogy nem tudsz jönni! Szívesen megismernélek! (A legjobb az egészben, hogy a választott név segítségével bárki elmondhatja a történetét, de egy esetleges személyes találkozásnál senki nem tudja, hogy melyik történet kihez kötődik.)
    Köszönjük a jókívánságokat! 🙂 Legyen szép napod!

Vélemény, hozzászólás?