Lennie kell megoldásnak (PZsFelhő írása)

You are currently viewing Lennie kell megoldásnak (PZsFelhő írása)

Nem gondoltam volna, hogy valaha hálás leszek életem legnehezebb időszakáért, annak is a legmélyebb pontjáért. Ma már tudom, hogy igazán boldogok és elégedettek az élettel csak azok lehetnek, akik jártak a lélek legsötétebb éjszakáján a legkilátástalanabb percben. 

Talán Te is tudod, milyen az, amikor mindent megpróbálsz, hogy kikerülj egy nehéz helyzetből, állapotból, ami lehúz, meggyötör, és a folyamatos küzdelem elviszi az életerőd. Fogy az életkedved, a tettvágyad és rájössz, hogy Te ehhez már kevés és gyenge vagy… Eljutsz oda, hogy segítőket keress.

Ez az az állapot, amikor rádöbbensz, hogy megtettél mindent, amit emberileg lehetséges, már megkértél mindenkit, akibe reményed volt, hogy segíthet, de mégis egyre rosszabb és tarthatatlanabb lett a helyzet. Már úgy érzed, minden elvedet feladtad, és már egy érved se maradt, amit addig még használtál, hogy csak TE magad oldd meg a helyzeted. Már nem mondod, hogy nincs rá időm, nincs rá pénzem, nincs, akiben megbíznék. Már annyira elviselhetetlen az állapot, hogy odaadnál mindent, már elmennél bárhova és megtennél bármit, csak legyen vége. Nem akarod elhinni, hogy te ne érdemelnél boldog és elégedett, egészséges életet, ami sokaknak megadatik.
Segítőket keresel. Számos terápiát és módszert kipróbálsz a jobb közérzet, a gyógyulás reményében.

Rájössz, hogy hiába áldozol fel mindent, nem fordul, csak lassabban romlik a helyzet.

Még mindig lehet rosszabb. Próbálsz beletörődni és együtt élni azzal, ami van, de ez így nem élet. Nem érted, miért történik ez veled. És egyszer csak felszakad belőled a kérdés: Istenem, akkor ki segíthet? Már nem segítőt, hanem megváltást keresel. Aki megszabadít attól, amit már nem bírsz el.

Ekkor valami fény gyúl az elmédben. Valóban nem maradt más. Valami olyan felé fordulsz, ami a szemnek láthatatlan, a kéznek megfoghatatlan, mégis óriási ereje van. Még egy parányi mustármagnyi HIT-et lelsz magadban, hogy van, lennie kell valami nálad nagyobb, hatalmasabb erőnek.

Lennie kell megoldásnak, hiszen, ha volt ide vezető út, akkor van kivezető út is.

Nem segítettek a tanácsok, nem segítettek a terápiák, nem segítettek gyógykezelések csak ideig-óráig, mert még nem tudtad, hogy téged nem lehet meggyógyítani, csupán hozzásegíteni az öngyógyulásodhoz.

Ha emlékeznél arra az erőre, ami benned van, és nem hinnéd el, hogy beteg vagy, akadályoztatott vagy, érdemtelen vagy, akkor bármilyen helyzetből ki tudnál jönni. Lehet, hogy a tested betegség-tüneteket mutat, de TE nem vagy beteg. Lehet, hogy nem érsz el dolgokat, de Te nem vagy érdemtelen. Lehet, hogy akadályokba ütközöl, de Te nem vagy akadályoztatott. Amikor mégis elhiszed, hogy neked valami nem jár, valóban elveszíted.
Lehet, hogy kicsinek és gyengének érzed magad, de a Teremtő erő, ami rajtad keresztül képes megnyilvánulni, nagy és erős. Ha lélekben, hitben erős vagy, akkor a tested és a körülményeid ehhez igazodnak.

„Legyen a Te hited szerint”

 Máté 8:13

Azon a legsötétebb éjszakán átadod magad. Nem marad más választásod. Hagyod magad betöltekezni azzal a tápláló, folyton megújuló, élő Forrásenergiával, Szeretettel, ami soha el nem apad. Ami segítségével, ha te nem vagy bátor, általa bátorrá válsz, ha nem vagy egészséges, általa egészségessé válsz, ha nincs elég kitartásod, általa kitartóvá válsz.

Ha kéred, akkor olyan segítők jelennek meg az életedben, akik szintén betöltekeztek ezzel az erővel és nem könyvekből tanulva mondják meg, mi a jó neked, hanem a saját erődet erősítik benned. Nem helyetted dolgoznak, hanem érted. Nem halat adnak, hanem megtanítanak halászni az életed tengerén.

Csak kérned kell és befogadnod ezt az erőt. Tudd és hidd, nem vagy egyedül. Támogatva vagy.

Felhő

Lennie kell megoldásnak A lélek sötét éjszakája.jpg

This Post Has One Comment

  1. Drága Felhő!

    Nagyon köszönöm az írásodat, mélyen egyet tudok érteni a soraiddal és nagyon jól megfogalmaztad őket! A gondolatok mögött meglapuló igaz történetre nagyon kíváncsi lennék egyszer! És szerintem még sokan mások is!
    Szeretettel fogadjuk bármikor, ha úgy érzed, szívesen megosztanád velünk!
    Nagy köszönettel: Szellő

Vélemény, hozzászólás?