Hangos Fogolyán Szellő (Harangi Emese) írások 22, Emberi kapcsolatok a bűvölt dimenzióban (Esszé)

You are currently viewing Hangos Fogolyán Szellő (Harangi Emese) írások 22, Emberi kapcsolatok a bűvölt dimenzióban (Esszé)

„Itt tényleg minden sikerülhet, nincsenek korlátok. 
Azt hiszem, mindenki megérdemli, hogy olykor szebbnek képzeljen egy szituációt, mint amilyen az valójában. Mi több, a bűvölt dimenzióra minden halandónak joga van. Biztosan nem véletlenül kaptuk a képességet, hogy időszakos jelleggel, teret és időt engedjünk neki, oda kiránduljunk, amikor kedvünk úgy szottyan. A szeretet és az emberi kapcsolódások adják az univerzum és létezésünk esszenciáját, s az a dimenzió, ahol ez még inkább kiteljesedhet, nem üzemelhet ok és rendeltetés nélkül a galaxisban.
Igen, mindenkinek joga van abban a dimenzióban lenni, ami éppen életben tartja. Ha a bűvölt dimenzió szereti őt jobban, ad neki több hitet és erőt, hát legyen ott annyit, amíg el nem telik vele. Hátha így a földi síkra visszatérve, jobban szereti majd azokat, akik őt körülveszik. Ahogyan a gondolatok és az érzelmek, úgy talán a bűvölt dimenzióban talált és általunk generált képek sincsenek azon cél nélkül, hogy útbaigazítást adnak privát utunkra nézve. Könnyen lehet, hogy az általunk észlelt valóság, legyen az éppen akármelyik dimenzióban, események hosszú sorát indítja majd el életünkben, melyek egyike sem történik velünk véletlenül.” Fogolyán Szellő: Emberi kapcsolatok a bűvölt dimenzióban; szeretni a föld és a mennyország között félúton. A hangos passzus, sok szeretettel, itt.

Vélemény, hozzászólás?