Nagy karácsonyi ölelés és az EGYség gyertyája az ünnepi fa alatt

You are currently viewing Nagy karácsonyi ölelés és az EGYség gyertyája az ünnepi fa alatt

Drága Entitás!
Szeretnélek megismerni Téged! Téged, aki szerint a különbözőségeink erősítenek bennünket, aki elfogadásával, nyíltságával és fényével hozzájárul egymás és a világ rezgésszintjének emeléséhez!
Szeretném Hozzád eljuttatni a nememind1 közösségének szimbolikus fényét, egy szál gyertyát, ami az Egység szimbóluma. Szeretném, ha a karácsonyfád alatt is ott lobogna annak lángja, hogy a téren és időn túl átívelő feltétel nélküli szeretet, az egymásra való odafigyelés és segítségnyújtás valóban ott lehet a hétköznapjainkban!

A folyóirat májusi indulása óta számos olyan Entitás gyülekezett a nememind1 weboldalára, akik érzik, hogy a különbözőségeink erősítenek bennünket, akik nem ítélnek, akik elfogadók, toleránsak és EGYÜTT gyakorolják a feltétel nélküli szeretetet, megemelve ezzel egymás és a világ rezgésszintjét.
A nememind1 közösség egy különleges közösség. Hogy miért? Mert akik valóban időt szánnak ránk a hétköznapok sodrásában, azok tudják, hogy a nememind1 az nem vallási és nem is politikai kérdés. Ők tudják, hogy a nememind1 közösség Emberi kérdés.
Az igaz történeteinket, a novelláinkat, verseinket azért osztjuk meg, bizonyos témákról azért érezzük fontosnak, hogy beszéljünk, hogy segítséget nyújtsunk Embertársainknak.
Hogy együtt tanuljunk, vigaszt, reményt nyújtsunk, hogy tágítsuk az ismereteinket az univerzumról.

A közelgő karácsony a szeretet ünnepe. Úgy gondolom, ez a közösség bebizonyította, hogy valóban lehet akár minden nap karácsony a szívekben, az életekben.
Mindenkit nagyon tisztelek és Mindenkinek nagyon hálás vagyok, aki regisztrációjával, aktivitásával támogatta és támogatja, hogy a bolygó egy kicsit elfogadóbb, toleránsabb, emberszeretőbb legyen! Ti Mindannyian fényletek nekem, és a lángotok az én szívembe és életembe is hitet, reményt és végtelen szeretetet csempész.
Úgy gondolom, Mindenkivel egy a küldetésünk azok közül, akik aktívak a közösségen belül. És végtelenül hálás Vagyok Értetek és a Lényetekért!

Szeretném ezt méltón megköszönni Nektek, Neked!

Szeretnélek megismerni Téged! Téged, aki szerint a különbözőségeink erősítenek bennünket, aki elfogadásával, nyíltságával és fényével hozzájárul egymás és a világ rezgésszintjének emeléséhez!
Szeretném Hozzád eljuttatni a nememind1 közösségének szimbolikus fényét, egy szál gyertyát, ami az Egység szimbóluma. Szeretném, ha a karácsonyfád alatt is ott lobogna annak a lángja, hogy a téren és időn túl átívelő feltétel nélküli szeretet, az egymásra való odafigyelés és segítségnyújtás valóban ott lehet a hétköznapjainkban!

Szeretnék Veled tölteni két-három órát, személyesen beszélgetni Veled! Egy picit meghitten lenni, és ebben a két-három órában csak Rád figyelni! Szeretném átadni Neked is az EGYség gyertyáját!
Novemberben és Decemberben várom tehát azok jelentkezését, akik szívesen megismernének személyesen, akik szívesen fogadják az egység szimbólumát a fa alatt.
Keress privát üzenetben, és megbeszéljük, hogy mikor és hol tudunk találkozni!
A távolság nekem nem akadály. Szeretek utazni, és közben várni Rád!

Szeretettel, békével és elfogadással,
valamint soha el nem múló hálával és köszönettel;
Fogolyán Szellő

This Post Has 6 Comments

 1. Drága entitás-testvérem !
  Újabb fejleménnyel leptél meg, hála érte!… Bár nem teljesen egyértelmű minden amit itt elolvastam de mindenesetre nagyon vonzónak találom. Gondolataink már találkoztak a feltétel nélküli szeretet világában. Nem részletezem hol és mikor, hiszen ezt te megfogalmaztad, kezdeményező, közösségalkotó gondolataidban. Ha jól belegondolok erre a vibrációra ráhangolódtunk és lám mostmár együt tudunk rezgésszintet emelni. Az esetleges magánlevelzésben többet megtudunk majd egymásról, állok elébe. Kedves Szellő-hugi hamarosan újra írnék majd pár mondatot.

 2. Drága Barátom!

  Nagyon örülök, hogy rábukkantál a közösségünkre és teljes szívemből kívánom, hogy sok örömre és sok-sok kedves útitársra lelj e falak között! Köszönöm, hogy értékelsz, ez nagyon jólesik! És köszönöm a gyönyörű soraidat is! Remélem a magánlevelekben, majd azokat a kérdéseket is felteszed, melyek most nem voltak egyértelműek. 🙂
  Szeretettel ölellek,
  Szellő

 3. Lassan eljut hozzám minden üzeneted. Lassan, mert kevesebb időm van a hosszabb olvasásra. Meg lassan fedezem fel a weboldalad. Face csoporttal már egyenesben vagyok. Hihetetlen az ami vagy, amit véghez viszel!

 4. Lenne számomra is egy „Egység” gyertyád? Vagy már túl sokan jelentkeztek? Én csak hétvégente vagyok szabad, szombaton és vasárnap. De hol is találkozhatnánk? Mert Várpalotán alig van park, szép sétálni való rész. Otthonom egyenlőre nem szalonképes. Esetleg Székesfehérváron. De van-e még gyertyád?

Vélemény, hozzászólás?