Folyamatosan érkeznek a hangos igaz történeteink!

You are currently viewing Folyamatosan érkeznek a hangos igaz történeteink!

A Nememind1 folyóirat és közösség tavaly májusi indulása óta egy csokornyi igaz történet érkezett mindenről, ami emberi. Vannak, akik szinte az egész életüket megörökítették, vannak, akik a születésük előtti időkről írtak nekünk, és számos, nagyon komoly témát; betegségeket, kihívásokat, élethelyzeteket, túlvilági tapasztalatokat, és az ezekből eredő tanulságokat kívánták hátrahagyni az utókornak.
Igaz történeteket írni, még anoniman is rendkívül nehéz! A Nememind1 közösség aktív tagjait az motiválta, hogy segítsenek, kapcsolódjanak, példát mutassanak, megörökítsenek, és közben magukon is könnyítsenek egy kicsit. Mélységes tiszteletem és hálám mindazoknak, akik téren és időn túl, így fordítottak időt embertársaikra és azoknak is, akik a jövőben írnak majd igaz történeteket!
Ettől a héttől kezdve folyamatosan érkeznek az eddig beküldött igaz történetek hangos változatai is, amit a weboldalon a Hangos Igaz történeteink menüpont alatt találsz! A cél az, hogy az igaz történeteink, életeink, tanulságaink, minél többekhez eljussanak, minél többekben tudatosítva azt, hogy a különbözőségeink nem elválasztanak, hanem kiegészítenek és erősítenek bennünket.
A történetek pedig mindenről szólnak, ami emberi. A folyóirat így engedi közelebb az Embert az Emberhez.
Nememind1 legelső igaz történetéhez, hónapokkal ezelőtt, Magnet volt elég bátor és kezdeményező. Az ő első történetének hangos változata már elkészült. Ha még nem hallottad, alább meghallgathatod!

Köszönöm az eddigi történeteiteket, aktivitásaitokat Barátaim!
Örök hálával: Fogolyán Szellő

Vélemény, hozzászólás?