Szerelem az interneten (Evica igaz története)

You are currently viewing Szerelem az interneten (Evica igaz története)

Kedves Tigris!

Igen, igy szólítalak, Te írtad nekem többször is a „Te Tigrised”.

Eljött ez a perc is. Azt hitted fenyegetőzöm, de az utolsó csepp az volt abban a bizonyos pohárban, amikor azt írtad gyűlölködöm.
Ez is azt mutatja, hogy írhatod 100x és 1000x, hogy szeretsz, hogy imádsz, ha nincs mögötte semmi. Tudod, ha én szeretek valakit, akkor nem hogy nem írok ilyet neki, de még a fejemben sem fordul meg ilyen gondolat.
Tudod, ha gyűlölködő lennék nem bocsájtottam volna meg az életembe kerülő pasiknak, akik ártottak nekem. Nem bocsájtottam volna meg a verést, a rúgást, a lelki bántalmazást, a megcsalást. Ha gyűlölködő lennék, nem neveltem volna úgy a gyerekeimet, hogy bármi is történt, az apjuk mégis csak az apjuk és most, hogy egy hete meghalt, nem azon gondolkodnánk, hogy adjuk meg neki valamilyen módon a végtisztességet, pedig nem érdemli meg; 25 évig nem érdekelte mi van a fiaival, nem is gondoskodott róluk.

De beszéljünk Rólad Tigris.
Megismertelek egy közösségi oldalon, bejelöltél.
Emlékszel hogyan kezdődött? Milyen fotókat és videókat küldtél nekem? 55 évesen azt gondoltad, egy bizonyos testrészed miatt hanyatt esem. Nem tettem, minden fotót és videót töröltem, meg is írtam Neked. Aztán randira hívtál. Hányszor is? Úgy ötször, de egyre sem jöttél el. Igaz, én sem, mert előtte sikerült megtudnom, hogy nem jössz.
Aztán a hatodikra eljöttél. Csalódtam…jó értelemben. Egy kedves, vicces, jó kedélyű pasival találkoztam, aki ráadásul nem is nézett ki rosszul. Utána találkoztunk párszor. Eljött az advent, azt mondtad a karácsonyt együtt töltjük, bemutatsz a családodnak.
Emlékszel, a születésnapodon, karácsony első napján, eljöttél, mert a gyerekeidnek más volt fontos. Aztán másnap elmentél, hogy visszajössz értem és az ajándékokért, amit a szüleidnek vettem. Azt is mondtad, hogy nagyon szép ajándékot vettél nekem, amit ha meglátok, sírva fogok fakadni. Sosem láttam az ajándékot, de voltak könnyek, amelyek nem az ajándék miatt folytak az arcomon.
Aztán szilveszterkor se értél rám. Jöttél január másodikán, hogy bevallod az igazat. Hogy a szüleidnél laktál, már nincs lakásod, mert eladtad, kocsid sincs, mert azt is eladtad, mert vettél egy házat. De már beköltöztél, segítsek kipakolni, jössz értem. Nem jöttél csak az újabb kifogás. Ekkor már egyre több lett…a kifogásokból. Aztán január 4-én fizetést kaptál, sőt a lekötött pénzedhez is hozzá jutottál, mégis a hétvégén már 15 ezer forintot kértél. Mivel nem adtam, a randink is elmaradt, mert dolgoznod kellett. Tőlem kértél, akinek tiltják a fizetését, aki fizet mások helyett, aki albérletben él.
Emlékszel mikor furcsa mód azt láttam az ismerőseim közül jelölgetsz be nőket? Pontosabban kettőt. Az egyikre azt mondtad, szomszédok voltatok, a másikra pedig hogy a haverod felesége. Aztán kiderült nem igaz, ismerkedtél vele, a férje sosem volt a haverod, te jelölted be, és mig velem voltál, nekem írtad, hogy szeretsz és imádsz, vele akartál találkozni. De lebuktál, az ismerősöm utánad kérdezett, és kiderült minden. Én lettem a hibás, de ezen már csak nevettem. Onnan meghalt a bizalom. Már csak nevettem a kifogásokon. A cérna ott szakadt el, mikor nálam voltál, lesegetted a facebookot és a messengert, aztán bejelentetted hazamész. Na, akkor elszakadt a cérna.
Azóta is írod, hogy szeretsz és imádsz, de nem hiszek Neked Tigris.
Lebecsülsz engem, mint az elődjeid.

Tudod, lehet, hogy bohóc vagyok, de csak a saját cirkuszomban. De ott a porondmester is én vagyok!

Kedves Tigris!

Ismerkedj nyugodtan. Tudod, ha én szeretek valakit, akkor az nem abból áll, hogy jó reggelt és jó éjszakát. 
Sokkal többől, de Téged csak önmagad érdekel, most már tisztán látom.
Az a helyzet Tigris, hogy szeretem magam, tudom, mennyit érek. De azt is, hogy ha majd megöregszel, nem lesz, aki fogja a kezed, nem lesz, aki sír és nevet Veled, aki ápol, ha beteg vagy, mert a pénz nem fog. Az a nő sem, aki a Te testrészed fotójától hanyatt esik.
Okos, intelligens NŐ vagyok, olyan, akinek a szíve szeretettel van tele, aki ha szeret, a hibáiddal együtt teszi. Nem vagyok buta és ostoba.

Kedves Tigris!

Kívánok Neked boldog életet. Egy ideig biztos az lesz, de tudod a Karma szerint, amit adsz, azt kapod vissza.

Senkinek nem kívántam rosszat, Neked se, de gondold végig mit adtál nekem.

További szép utat…nélkülem.

Szöszi

Szeretettel: Evica

This Post Has One Comment

  1. Kedves Evica!
    Az jutott eszembe, hogy sajnos több ismerősöm is van, aki benne van (vagy volt) hasonló szituációban. Nem csak a facebookon, de ott kimondottan sok csaló van. Kivetik a hálójukat a jellemzően idősebb hölgyekre, szerelmet ígérnek, de gyakorlatilag pénzlehúzás van a háttérben és sajnos egyszerre több hölgynél próbálkoznak.
    Te nagyon ügyesen felismerted a jeleket, azt hogy el kell szakadni. Nem tudom, mi van ennek hátterében egy ember esetében…félelmetes hogy mennyire el tudják magukat hagyni magukat emberek. Egészséges kapcsolódások helyett, ahelyett h tisztességes munkája lenne (vagy sokszor munka mellett) azt választja az illető, hogy behálóz nőket és átveri őket. Sajnálom ezeket az embereket. Beteg a lelkivilág! Mi még nem találkoztunk ugyan, de az biztos, hogy százszor jobbat érdemelsz ennél! Megérdemled a tisztességes bánásmódót, a becsületet! Ezt Te is tudod szerencsére! Erősnek kell lenni, nem szabad bedőlni pár kedves szónak, egy arany pofának, édes mosolynak! És sajnos, az a tippem, hogy az ilyen ember nem fog megváltozni. Csak tönkreteszi lelkileg az áldozatait…
    Kívánom Neked is, és Mindenkinek, aki hasonló helyzetben Van, hogy legyen ereje elhagyni ezeket az embereket. Sajnos csalók és kihasználják az érzelmeket.
    Ölellek és nagyon köszönöm, hogy megírtad a történetedet! Az erőd sokat segíthet azoknak, akik hasonló emberbe szaladtak bele az interneten. (Vagy a való életben.)
    Szellő

Vélemény, hozzászólás?